VPerformer | Pc Performansını 3 Katına Çıkarın

BİLGİ: Cyber-Sancak Team Forum Sitesi Açılmıştır. Hacking&Security Platform Sitesi Cyber-Sancak.Org/Forum Yönetici Alımı Vardır Foruma Gitmek İçin Tıklayın Cyber Sancak Tim


Bilgisayarınıza yüklediğiniz her program, girdiğiniz her web sitesi, hatta açtığınız ufacık bir dosya bile sisteminizi yormaya yeter ve bunlar biriktikçe bilgisayarınız yavaşlamaya başlar. 

Eğer bunun olmasını istemiyorsanız vPerformer uygulaması sizin için biçilmiş kaftan diyebiliriz. vPerformer yazılımımız web uygulamalarının bilgisayarınıza yaptığı ağırlıkları ortadan kaldırır, performans ve ölçeklenebilirliklerini değerlendirir ve size detaylı bilgiler verir. Sistem bakım ve performans arttırma alanında isteiğiniz birçok özelliği içerisinde barındıran kaliteli yazılımlarımızdan bir tanesidir.

Kullandığınız uygulamanın dışardan etkilenmesine neden olan her türlü bilgiyi de sizlere verecek olan kaliteli yazılımlardandır. Program işletim sistemleri, web sunucuları, uygulama sunucuları, veritabanı sunucuları, ağ cihazları ve çeşitli satıcılarının SNMP uygulamaları içerir. İşlemlerinizin hızlanmasını ve herşeyden haberdar olmanızı sağlayacaktır.


Sistem Gereksinimleri
VPerformer 
WinXP, 
WinVista, 
WinVista x64, 
Win7 x32, Win7 x64,
 Windows2003, 
WinServer, 
Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, 
Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, 
Windows Vista Home Premium, 
Windows Vista Business, 
Windows Vista Enterprise, gerektirir Windows Vista Home Basic x64, 
Windows Vista Home Premium x64, 
Windows Vista Business x64,
 Windows Vista Enterprise x64.









Tıkla Burdan İndir




Dosya Şifelidir
Şifre: www.jasperarsiv.blogspot.com



0 yorum: